In de laatste wedstrijd van dit seizoen moest het C2 team thuis aantreden tegen de nummer 1 Biljartschool 6.

Om zeker te zijn van de tweede plaats was een grote overwinning nodig. Het liep echter anders. De start van Henk was echter goed te noemen, niet qua spel, maar de punten werden wel binnen gesleept. Daarna was Jos aan de beurt, ook hij verweerde zich dapper maar was net niet opgewassen tegen tegen zijn tegenstander. waardoor de stand in punten gelijk getrokken werd. Als laatste kwam Klaas in actie en hoewel ook hij zich goed verweerde kon hij niet voorkomen dat zijn tegenstander eerder uitging. Echter met 50 carambools in 19 beurten kan gesproken worden van een uitstekende partij van Klaas en een plus punt was dat het extra punt nu naar de BCD ging en de eindstand daardoor 3 - 4 werd in het voordeel van Biljartschool 6.

Ondanks de nederlaag staat het team nog tweede, maar de kans is groot dat of nummer 3 of nummer 4 hun voorbij gaat. Deze moeten dit in hun laatste wedstrijd onderling gaan uitmaken wie dat word. Alleen bij een 2 - 5 uitslag eindigen ze alledrie gelijk en zal het percentage de doorslag geven en deze is in het voordeel van BCD.

Dus nog een weekje wachten en dan weten we de definitieve uitslag.