Het C2 team, in de samenstelling Henk, Piet en Klaas, heeft de belangrijke uitwedstrijd tegen WBC met 4 - 3 verloren. Alleen Piet wist zijn partij te winnen.

Zoals altijd starte Henk, maar de laatste tijd is Henk niet in goede doen en ook nu wist hij geen 120 karambools te maken in de 40 beurten die zijn tegenstander nodig had.

Piet speelde weer een geweldige partij en wist in 24 beurten zijn 58 karambools te maken en liet ook nog eens zijn tegenstander ver achter zich. Hierdoor sleepte het team ook nog eens het extra punt binnen. waarlijk een drie punter van Piet.

Klaas moest in de laatste partij het hoofd buigen na 38 beurten. waardoor zoals gezegd de eindstand op 4 - 3 kwam.

Door deze nipte nederlaag staan ze op beide concurenten WBC en Biljartschool 4, nog 6 punten voor, echter met een wedstrijd meer gespeeld. En met de volgende week zeer belangrijke laatste thuiswedstrijd tegen de koploper biljartschool 6 in het vooruitzicht lijkt het nog een moeilijke klus te worden om de 2e plaats te behouden.

Daarom een oproep om het team op woensdag 10 april te steunen en aan te moedigen in hun strijd tegen de Biljartschool.