Het C2 team, dat weer in de vertrouwde samenstelling speelde, heeft de thuis wedstrijd tegen Dedans met 5 - 2 gewonnen. Alleen Henk wist zijn partij niet te winnen. Henk was niet bij machte om het goede spel van dinsdagavond door te zetten naar de woensdag en moest na 30 beurten zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.

Jos daar in tegen speelde een fantastische partij en liet nog maar eens zien een waardig lid te zijn van het team. Jos veegde de tegenstander werkelijk van het biljart. In maar 15 beurten wist hij zijn 85 karambools te maken en hierdoor een gemiddelde van bijna 6 te scoren.

Het slot akkoord was zoals altijd voor Klaas, maar ook deze leek niet in vorm te zijn en had na 28 beurten slecht 22 karambools weten te scoren en net toen iedereen al rekening hield met een nederlaag kwam de wederopstanding van Klaas en wist hij de overige 34 karambools in slecht 7 beurten bijeen te stoten. Waardoor de zeker lijkende nederlaag omgezet werd in een overwinning.

Door dit resultaat is de tweede plaats nog steeds haalbaar.