Jan Harms is clubkampioen van het seizoen 2016 2017 geworden.

het kampioenstoernooi werd met 8 spelers gespeeld via een afvalsysteem. De spelers werden via loting aan elkaar gekoppeld.

Een loting die weer op correcte wijze werd uitgevoerd door ons erelid Henk Koster.

Jan stak in een uitstekende vorm deze avond en zijn tegenstanders hadden dan ook wienig kans. in de eerste ronde rekende Jan in 21 beurten af met Coos om vervolgens in de halve finale Martin aan zijn zegekar te binden. Dit gebeurde in 24 beurten en Jan met een sterke eindsprint Martin wist te verslaan.

Maar wie dacht dat Jan het beste van zijn spel had laten zien deze avond kwam bedrogen uit. In de finale tegen Lubertus liet hij geen spaan van hem heel. In 14 beurten maakte Jan zijn 53 karambools en liet Lubertus ver achter zich.

Hierdoor mocht Jan zich voor het eerst in zijn biljartcariere zich clubkampioen noemen van de B.C.D.

voor een uitgebreid verslag van alle deelnemers zie aan de linkerkant [competitie 2016 - 2017]

de nummers 1 tm 4 op een rij: Jan, Lubertus, Martin en André.