In het weekend van 13 en 14 februari hebben Henk Koster en Coos Blaauw deelgenomen aan de districts finale 3e klas bandstoten.

In de openingsduel stonden beiden op basis van hun klassering direct tegen over elkaar. Hierin had de oude rot Henk de overhand en wist de partij naar zich toe te trekken. Helaas was dit voor Henk ook zijn enigste overwinning in dit toernooi. De daarop volgende 6 partijen wist hij niet in zijn spel te komen en verloor deze waardoor hij op de laatste plaats eindigde. Al met al voor Henk een teleurstellend toernooi.

Coos deed het daarna beter. Alhoewel zijn tweede partij ook verloren ging wist hij de daarop volgende twee partijen op de zaterdag tegen de dan op eerste plaats staande tegenstander te winnen.

Ook op de zondag ging het in eerste instantie goed. Hij wist de eerste twee partijen op de zondag te winnen en kreeg daardoor weer uitzicht op de tweede plaats. In zijn laatste partij moest hij tegen de dan op de laatste plaats staande Starke. Deze speelde echter een hele sterke laatste partij en wist in 12 beurten Coos van het biljart te spelen. Waardoor Coos uiteindelijk op de vierde plaats eindigde.