De eerste thuiswedstrijd van het C3 team tegen zevenwolden werd een zevenklapper. Als eerste was Jan aan de beurt, en Jan begon zijn partij niet overtuigend in tegenstelling van zijn tegenstander. Echter na de bekende topje wisseling kwam Jan op stoom . De ene na de andere serie van 8 gaven hem een voorsprong, maar vlak voor de finish stokte het maar gelukkig was zijn tegenstander ver achter en kon Jan zijn laatste carambools  in vijf beurten nog maken.

Toen was Martin aan de beurt.
De tegenstander van Martin begon met een openings score van 9 caramboles maar dit bracht Martin niet van de wijs en met het geleerde van ons erelid in het achterhoofd had Martin hem in 8 beurten reeds ver achter hem gelaten met series van 5 en 9.
Helaas kreeg Martin, net als het erelid, ook weer te maken met een dip en ging de tegenstander over tot zijn favorite spelsoort (3 banden).
Maar halverwege kwam Martin weer terug met een serie van 14 en won uiteindelijk de partij overtuigend.
 
 
Als laatste was Jaap aan de beurt en ondanks de druk van een mogelijke zeven punter op zijn schouder begon Jaap zeer sterk met o.a. een serie van 8. Maar zoals gebruikelijk kwam daarna een kleine terugslag.
Ondanks dat wist Jaap zich te herpakken en met gedegen spel en een paar goede series van 6 en 7 caramboles was Jaap overwinnaar in 26 beurten. Waardoor de zevenklapper tegen Zevenwolden een feit was.
 
 
Al met al een sterk begin van deze competitie.