Het team heeft hun uiterste best gedaan om tegenstander Centrum hun eerste punten te geven.

Centrum dat tot dusver alle wedstrijden met 7 - 0 had verloren was na afloop de koning te rijk met de eerste 4 punten.

Het team starte als vanouds met Henk als eerste en of het nu kwam dat Henk al met zijn gedachten bij de "Kameel" was, waar hij als conducteur staatsecretaris Mansveld zou ontmoeten, of dat de gun factor richting Centrum heel hoog was is niet bekend. Maar om de tegenstander in 46 beurten te laten winnen is wel heel opvallend.

Als tweede was Jos aan de beurt en ook hij was er niet helemaal bij met zijn hoofd. Waarschijnlijk door het voorgaande van Henk te hebben gezien kwam hij niet tot zijn normale spelniveau toe. En verloor zijn partij in 30 beurten.

Als laatste mocht Klaas aantreden. En ook Klaas deed zijn best om de tegenstander alle kansen te geven. Maar deze kon de geboden kansen door de druk, want een 7 - 0 overwinning gloorde, niet aan. Uiteindelijk besloot Klaas om het dan maar in 33 beurten voor gezien te houden en de partij naar zich toe te trekken.

Doordat het team toch nog het hoogste percentage had ging het extra punt naar hun. Hierdoor werd de eindstand 3 - 4 in het voordeel van Centrum dat met een blij gevoel huiswaarts keerde vanwege de eerste punten.

Dit stemde het team dan ook weer tevreden.