Woensdag,6 november….BCD-CENTRUM    2-5

 

Vol goede moed na onze eerste zege dachten wij onze tegenstander naar de slachtbank te kunnen leiden.

Hoe anders pakte dit uit.

Henk lag tegen Postma(90)  in het begin wat achter, maar sloeg met een serie van 27 zijn rivaal knockout.Postma herstelde zich niet meer.

Met nog 3 fraaie series en een flinke eindsprint kon Henk in 26 beurten zijn verdeiende punten binnen halen.Gefeliciteerd Henk!

Dit smaakt naar meer.

Jaap verloor de trekstoot .Ik begin, zei Ruiter(65) en in de eerste beurt pakte hij al 7 geen nood , het verschil is maar 6,dat komt nog wel,dacht Jaap. Dan gaat het natuurlijk altijd mis. Ruiter speelde zeer geconcentreerd en heel knap op tempo. Bleef er wat liggen, dan was het ook nog niks.

Ruiter speelde 2 klassen beter.Ja, ik moet normaal 90 maken, maar speel sinds lange tijd voor het eerst weer mee. Ze hebben mij op 65 gezet,wat ik niet wilde. Sportief van Ruiter. Jaap kwam nog dichtbij, maar Ruiter besliste de strijd met een serie van 16. Jaap haalde 37 in 25 beurten.

Klaas (50) tegen Kruyer(65) ,dacht ,15 minder, dat moet lukken. Maar Kruyer was ongewoon geconcentreerd en onverstoorbaar. Maakte

Vanaf het begin wereldballen en liet ze bij een misser in alle hoeken achter. Zo speelt hij nooit , merkte zijn clubgenoot op. Klaas deed zijn best en kwam toch nog tot 34 car in 23 beurten. Vind ik nog goed ook in zo'n partij. 

 

Verloren, maar we hebben nu allemaal een keer gewonnen en dat zou wel eens……..

 

Volgend optreden……Doezum-BCD op 27 november.