De BCD kenmerkt zich door gezelligheid op de clubavonden. Waar onder het genot van een hapje en een drankje sportief en fanatiek gestreden word om het clubkampioenschap.

Naast het clubkampioenschap kan gestreden worden voor persoonlijke kampioenschappen. Dit gebeurd op regionaal en landelijk niveau.

De biljartclub heeft momenteel 17 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden via onze secretaris .

De leeftijden van onze leden variƫren van begin 50 tot begin 80. De meeste clubleden spelen tussen de 1 en 3 gemiddeld. Slecht drie spelen een hoger gemiddelde.

Tussen de partijen door worden hier en daar aanwijzingen gegeven en op de maandagmiddag is tevens de mogelijkheid om les te krijgen.

Op dinsdagavond (vaste clubavond) is de biljartzaal open vanaf 18.45 uur. Omstreeks 19.00 uur beginnen de eerste partijen. Meestal gaan de wedstrijden door tot ongeveer 23.00 uur. Daarna sluiten de nodige clubleden de avond af met gezellig natafelen.  Op woensdagavonden worden de teamwedstrijden en de voorwedstrijden gespeeld. Zowel de Teamwedstrijden als ook voorwedstrijden Persoonlijke Kampioenschappen beginnen om 19.00 uur.

Lokaal: Molenberg 11, 9934 CG Delfzijl. tel: 0596-610360