De competitie start op 6 september

Er wordt gespeeld volgens het Belgisch systeem, dit houdt in:

Winst 12 punten, remise 11 punten en overige 1 punt per 10% carambools.

Tevens zijn er extra punten te verkrijgen.

1 punt extra binnen 20 beurten uit.

3 punten extra binnen 15 beurten uit.

De competitie bestaat uit 4 periodes, hieruit komen 4 periode kampioenen en deze plaatsen zich voor de finale.

De kampioenen worden aangevuld met de 4 beste over het gehele seizoen gerekend. Deze moeten echter wel twee derde van de maximaal te spelen wedstrijden gespeeld hebben om hiervoor in aanmerking te komen.

Mochten er bij deze beste 4 een periode kampioen zitten, dan wordt automatisch nummer 4 toegevoegd. enz.

De finale wordt gespeeld met 8 personen en via een afvalsysteem zal de kampioen worden bepaald. De rondes worden via loting vastgesteld.

1e periode

Wim Perdon winnaar van de eerste periode met een ruim verschil op nummer twee Bé Kerbof.

Eindstand eerste periode

2e periode

Zoals verwacht is David Tuil winnaar geworden van de tweede periode op ruime afstand van nummer twee Henk Hingstman. Maar ook Henk zijn prestatie is knap aangezien Henk nog niet zolang lid is van de vereniging.

Eindstand 2e periode

3e Periode

Renzo Cramer is winnaar geworden van de derde periode. Welliswaar heeft Wim Perdon 1 punt meer gehaald maar deze is al in het bezit van een periode.

Waardoor Renzo winnaar is geworden van de derde periode.

Eindstand 3e periode

4e Periode

Als lachende derde wist Nico uiteindelijk de periode te winnen nadat Eddy twee partijen mindergoed speelde, Martin hem inhaalde en Nico nog 4 goede partijen speelde wist hij Martin weer met 1 punt te overtreffen.

Eindstand 4e periode

Stand over het gehele seizoen

Eindstand gehele seizoen